L'Ajuntament de Teulada millora l'aspecte del passeig del Portitxolet de Moraira

14/2/2019


Teulada Moraira, 14.02.19. L'àrea recreativa del Portitxolet ha cobrat nou aspecte després dels treballs de millora realitzats per l'Ajuntament de Teulada la passada setmana. Uns treballs que han tingut a veure amb la pintura, la neteja i el manteniment de la zona, així com l'adequació i reparació de la il·luminació.

Aquestes actuacions s'han fet notar en el canvi de color i pintura dels murs que es troben al llarg del passeig, en la millora de les escales de fusta, en la neteja de la zona tant de la zona enjardinada com del camí i el canvi i posada en funcionament de la il·luminació.

 Imatge de les escales del passeig del Portitxolet | Ajuntament de Teulada

Per la seua banda, és important destacar que aquests treballs de millora continuaran i finalitzaran amb una segona fase en la qual es treballarà fonamentalment en l'adequació de la jardineria. Cal recordar que fa uns dies ja es van plantar 300 espècies amenaçades en les microrreservas de flora tant de la Cala del Portitxol com la Cala Llebeig.


Raúl Llobell, regidor de Serveis Generals, ha assenyalat que amb aquestes actuacions de millora "es pretén donar importància a un lloc privilegiat i a un enclavament especial com és la zona del Portitxolet". A més, ha assegurat que continua existint vandalisme en la zona i que la intenció és que entre tots s'eradiquen aqueixes males actuacions. "És un lloc que hem de cuidar i conservar perquè seguisca sent un bonic racó on admirar Moraira", ha conclòs Llobell.