II Torneig 24* del Circuit Or de la Federaciˇ de PÓdel de la C.V., organitzat pel Club de PÓdel Teulada-Moraira

6/8/2019


Durant la setmana passada, el millor pàdel de la Comunitat Valenciana, es va donar cita a Teulada-Moraira. Es va celebrar l'II Torneig 24* del Circuit Or de la Federació de Pàdel de la C.V., organitzat pel Club de Pàdel Teulada-Moraira, en ell han participat un total de 87 parelles, repartides en 2 categories masculines, 2 categories femenines i 2 categories mixtes i en les quals també han participat una gran quantitat de parelles locals. Els partits s'han disputat en les pistes municipals, tant les de Teulada, com les de Moraira.

En aquesta edició han participat els millors jugadors de la Comunitat Valenciana, alguns d'ells, entre els 50 millors del món en el rànquing World Padel Tour (WPT) i que esta setmana estan jugant el torneig WPT en Mijas (Màlaga), que han oferit a tots els aficionats grans partits de pàdel.

Josete Rico (n° 53 WPT) i Carlos Cuenca es van alçar amb la Victòria, en una final duríssima contra Javi Rico (n° 38 WPT) i Miguel Angel Solbes (n° 58 WPT), que van vendre molt cara la seva derrota.

En la final femenina Anna Cortiles (n° 36 WPT) i Jessica Castelló (n° 36 WPT) es van imposar a Marina Martínez Lobo (n° 68 WPT) i Celeste Paz (n° 58 WPT), parella que va haver de retirar-se després de sofrir Celeste una lesió en el seu turmell esquerre. La parella Cortiles-Castelló actualment és una de les millors 24 parelles a nivell mundial.

S'ha viscut un molt bon ambient, amb gran afluència de públic.