CAMPANYA COMPRA I DISFRURA TEULADA MORAIRA

CAMPANYA COMPRA Y DISFRUTA TEULADA MORAIRA

A

“COMPRA I DISFRUTA A TEULADA MORAIRA, TOTS GUANYEM”,
L'Ajuntament de Teulada a través de l'ADL/AFIC Creama Teulada-Moraira i amb la col·laboració d’ AECO, ha elaborat la campanya Compra i gaudeix a Teulada Moraira, tots guanyem, amb el propòsit de promoure la reactivació del comerç local al llarg dels pròxims mesos. A través d'aquesta campanya de dinamització econòmica es pretén atenuar l'impacte econòmic del Covid-19 impulsant l'activitat econòmica en el municipi, dins del Pla de Reactivació Econòmica, propiciar la mobilitat de clients dins del municipi i incentivar el consum en el comerç i hostaleria local afavorint així les vendes, el manteniment de l'activitat empresarial i l'ocupació.

Els “Compra i Gana”

Per cada compra en els establiments adherits a la campanya, es farà lliurament d'un o diversos “Compra i Gana” als seus clients en funció de l'import de la compra realitzada.

Els Compra i Gana premiats només es podran descomptar / aplicar en el mateix comerç on ha resultat premiat i en una pròxima compra.

Mai es descomptaran en un altre comerç ni en la compra ja realitzada.

No cal utilitzar un mateix premi per a dues compres en diferents dies.

Les targetes “Compra i Gana” premiades quedaran en poder del titular de l'establiment en el qual es va canviar el mateix. Les targetes no premiades entraren en el sorteig que es realitzarà en el saló de plens de l'Ajuntament l'1 d'octubre. Realitzant les teues compres o consumicions en els establiments adherits podràs aconseguir els següents premis:

  • Descomptes de 50€
  • Descomptes de 25€
  • Descomptes de 10€
  • Descomptes de 5€
  • “Gràcies per la teua compra. Participa en el sorteig, continua comprant a Teulada *Moraira”.

Els “Compra i Gana” NO premiats entraren a formar part del sorteig de 300 € en vals de compra que es realitzarà a l'octubre. Per a això haurà de constar el nom, i telèfon de la persona que participa al dors del rasca. Cada establiment s'encarregarà de guardar i entregar a l'Ajuntament tots els rasca NO premiats perquè participen en el sorteig.

CONSULTA ACÍ ELS ESTABLIMENTS PARTICIPANTS